Solo

“Partir”

Ne jemi të gjithë në ikje, të detyruar të shpërngulemi nga gjithçka që duam – ja pika e nisjes se spektaklit te Elina Dunit që titullohet “Partir”. Nëpërmjet 9 teksteve dhe këngëve të kënduara ne 9 gjuhë, ne përshkrojmë bashkë me të humnerat e dhimbjes, me zemër te hidhur si një shkretëtirë për të arritur më në fund te limani i fundit : gëzimi. Është zëri i saj i shoqëruar nga kitara, pianoja apo dajreja që e bën të mundur këtë mrekulli dhe na ofron një udhëtim sa të veçantë aq dhe universal.