Solo

Kët’ herë, Elina Duni e pushton skenën e vetme, e shoqëruar nga disa nota kitare, ngjyra pianoje ose perkusioni. Një qasje shumë intime për të na treguar e kënduar Shqipërinë që ajo mbart, udhëtimin dhe rrugën e saj, sa artistike aq edhe njerëzore.